با حضور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش انجام شد،

افزایش ظرفیت تولید آب‌شرب کیش با بهره‌برداری از آب‌شیرین‌کن ۶هزار مترمکعبی

مرحله اول سامانه‌ی آب‌شیرین‌کن ۶ هزار مترمکعبی، با ظرفیت تولید روزانه ۱۱۰۰۰مترمکعب آب شرب و افزایش ۶هزار مترمکعب در روز به بهره‌برداری رسید و بدین‌ترتیب ۱۲۰درصد به ظرفیت تولید شرکت آب و نیروی ماهتاب کیش افزوده‌ شد. به گزارش اخبار جزایر، پروژه آب‌شیرین‌کن ۶۰۰۰ مترمکعبی ماهتاب کیش، اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ آغاز شد و مرحله‌ی اول آن، […]

مرحله اول سامانه‌ی آب‌شیرین‌کن ۶ هزار مترمکعبی، با ظرفیت تولید روزانه ۱۱۰۰۰مترمکعب آب شرب و افزایش ۶هزار مترمکعب در روز به بهره‌برداری رسید و بدین‌ترتیب ۱۲۰درصد به ظرفیت تولید شرکت آب و نیروی ماهتاب کیش افزوده‌ شد.
به گزارش اخبار جزایر، پروژه آب‌شیرین‌کن ۶۰۰۰ مترمکعبی ماهتاب کیش، اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ آغاز شد و مرحله‌ی اول آن، اسفندماه به پایان رسید.
حسین قطبی، مدیرعامل شرکت آب و نیروی ماهتاب کیش، در گفت‌وگوی اختصاصی با این رسانه در خصوص ظرفیت مصرف و تولید اب شیرین در جزیره گفت: در حال حاضر در جزیره کیش حدود ۲۵ تا ۳۰ هزار مترمکعب در شبانه‌روز آب شیرین مصرف می‌شود که البته سرانه بالایی هم هست. افزایش ۶هزار مترمکعب به این تولید عملا ۲۰درصد به ظرفیت تولید آب در جزیره خواهد افزود.
قطبی، با تاکید بر این‌که تامین اعتبار این سامانه، توسط ماهتاب کیش انجام شده است، گفت: تمام این مبلغ توسط شرکت و با بهره‌گیری از اعتبارات بانکی و الباقی با استفاده از درآمدهای شرکت بوده است، گرچه در کل طی ۳_۴ ماه اخیر، جهت‌گیری رأس سازمان حمایتی بوده و سهامداران را ترغیب به ادامه کار نموده است.
مدیرعامل شرکت آب و نیروی ماهتاب کیش در پاسخ به سرانجام نیروگاه خورشیدی و موانع کنونی آن اظهار داشت: طرح نیروگاه خورشیدی از جند سال پیش مطرح بوده که در حال پیگیری هستیم، اما مهم‌ترین مانع آن قیمت تمام‌شده و مشتری برق خورشیدی است چراکه قیمت تمام‌شده این برق، هم‌اکنون چندین برابر قیمت برق حرارتی است.
وی ادامه داد: در سرزمین اصلی اگر چنین نیروگاهی احداث گردد، خریداراران برق آن باید برای هر کیلووات ۷۵۰۰ تومان بپردازند، که چنین خریداری در جزیره کیش وجود ندارد.
قطبی با بیان این مطلب که اگر نیروگاه خورشیدی به بهره‌برداری برسد می‌تواند برای مصارف اضطراری در حال حاضر مورد بهره‌برداری قرار گیرد و بخشی از مصارف گاز جزیره را کاهش دهد، خاطرنشان کرد: بهره‌برداری در اوج مصرف در ساعات اوج مصرف روزانه، مشروط به اینکه هزینه سرمایه‌گذاری آن توسط سازمان منطقه آزاد پرداخت گردد، از دیگر فواید این سامانه است.
قطبی همچنین درخصوص تجهیزات جدید یا به‌روز‌شده‌ی مجموعه، تامین اعتبار آن‌ها و نیازمندی‌های شرکت گفت: در بخش برق، تمامی لوازم یدکی تولید برق هر دو مولد گازی این شرکت نوسازی شده و امکان تولید بدون وقفه در ماهتاب فراهم شده است و در آستانه ورود به اوج مصرف برق آمادگی ۱۰۰درصد برای تولید حداکثر توان تولیدی در ماهتاب فراهم می‌باشد و ان‌شاءالله همانند سال‌های گذشته مشترکین ماهتاب، تابستان بدون قطعی را پشت سر خواهند گذاشت.
قطبی با اشاره به مسئولیت ماهتاب در ایام نوروز، خاطرنشان کرد: در نوروز امسال همچون سال گذشته، مسئولیت تامین آب مورد نیاز کمپ‌های نوروزی بر عهده ماهتاب بوده است، همچنین بخش عمده آب موردنیاز برخی از اماکن دولتی نظیر پلاژ بانوان نیز توسط ماهتاب و در همکاری با شرکت عمران خدمات (بخش حمل آب) بر عهده این شرکت ماهتاب بوده است که به لطف خدا توانستیم از عهده این مسئولیت نیز بر بیاییم که به گواه همه کم‌ترین شکایات را هم از این مراکز داشتیم.
حسین قطبی در پایان، با تاکید بر این‌که در آستانه ورود به فصل گرم همانند سال‌های گذشته، ماهتاب آمادگی کامل برای کمک به کاهش کمبود تولید برق و آب را خواهد داشت، افزود: شرکت آب و نیروی ماهتاب، به‌خصوص امسال تابستان با ورود ۳۰۰۰ مترمکعب در شبانه روز و همینطور ۱۵مگاوات برق، نقش موثری در رفع کمبود تولید برق و آب در جزیره را خواهد داشت.
مرحله اول سامانه آب‌شیرین‌کن ۶۰۰۰ مترمکعبی، صبح شنبه ششم اردیبهشت‌ماه با حضور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، معاون فرهنگی اجتماعی دبیرخانه‌ی شورای عالی مناطق آزاد و اعضای شورای عالی انقلاب اسلامی در محل شرکت آب و نیروی ماهتاب کیش به بهره‌برداری رسید.